Профорієнтаційна робота на Тернопіллі

25 квітня 2024

14 травня 2021 року, в рамках співпраці з закладом середньої освіти Бучацьким ліцеєм, викладачами кафедри інформатики та методики її навчання канд. пед. наук, доцентом Карабін О. Й. та док. пед. наук, професором Романишиною О. Я було проведена зустріч з одинадцятикласниками.

Із метою залучення обдарованої молоді до лав абітурієнтів ТНПУ імені Володимира Гнатюка та вступу їх на навчання за освітньо-професійними програмами «Середня освіта. Інформатика», «Інженерія ігрових проєктів», «Digital-аналітика», «Середня освіта. Математика», «Середня освіта. Фізика», «Середня освіта. Фізика, англійська мова і література» викладачі кафедри детально розповіли та ознайомили майбутніх студентів із особливостями та умовами вступу на фізико-математичний факультет університету.

На цій зустрічі, в рамках Року математики в ТНПУ та залучення обдарованої молоді Бучацького ліцею до математичної майстерні «Математика&ЗНО», було проведено тренінг студентами групи МІ-32 Мізьоликом Романом та Кузьмович Інною із розв’язання завдань з параметрами.

Велика подяка директору Бучацького ліцею Михайлів Галині Омелянівні та вчителям закладу Фасолько Марії Дмитрівні, Шворак Лесі Михайлівні, Поморській Аллі Володимирівні за освітній майданчик, унікальну атмосферу інвернт-зустрічі та математичного свята!

У добрий час та на звершення наукових здобутків!

Ми найкращі, а Ви з нами!

Інформуємо про освітньо-професійні програми кафедри інформатики та методики її навчання

Вивчаємо, вчимося, досліджуємо у рамках «Математичної майстерня ЗНО»

Ділимося успіхами студентів фізико-математичного факультету в рамках профорієнтації освітньої програми «Середня освіта. Математика»

Запрошуємо на навчання освітньо-професійної програми «Середня освіта. Фізика»

Профорієнтаційна робота викладачів кафедри інформатики у Бучацькому ліцеї 

Доцент О. Й. Карабін