Співпраця зі стейкхолдерами за освітньо-професійною програмою 014.09 «Середня освіта. Інформатика»

19 квітня 2024

18 травня 2021 року викладачі кафедри інформатики та методики її навчання док. пед. наук, професор Романишина О. Я та канд. пед. наук, доцент Карабін О. Й. разом із студентами групи МІ-32 провели зустріч із керівництвом та педагогами Бучацького ліцею імені Св. Йосафата та обговорили сучасний стан організації освітнього процесу закладу освіти та основні моменти підготовки здобувачів освіти.

Доктор педагогічних наук професор Романишина О. Я детально розповіла та ознайомила одинадцятикласників із особливостями та умовами вступу на освітньо-професійні програмами «Середня освіта. Інформатика», «Інженерія ігрових проєктів», «Digital-аналітика»,програму подвійного диплому з Вищою лінгвістичною школою в Ченстохові (Польща), семестровою програмою академічної мобільності в Гуманітарно-природничому університеті імені Яна Длугоша в Ченстохові, можливості дуального навчання в ТНПУ.

Студенти Мізьолик Р. та Кузьмович Ін. в рамках Року математики 2020/2021 та залучення обдарованої молоді до ТНПУ імені Володимира Гнатюка провели тренінг із особливостей розв’язування завдань сертифікаційних робіт.

Велика подяка директору Бучацького ліцею імені Св. Йосафата о. Іринею Ігорю Васильовичу Гуменута педагогам Василю Михайловичу Швидкому, Галині Володимирівні Крамар,Сергію Романовичу Бахіруза освітній майданчик і позитивну атмосферуонлайн зустрічі!

У добрий час та на звершення наукових здобутків!

Ми найкращі, а Ви з нами!

Анонсування нової освітньої програми

Ознайомлення із умовами вступу

Представлення освітньо-професійної програми

Доцент О. Й. Карабін