Профорієнтаційна робота кафедри інформатики та методики її навчання продовжується

24 квітня 2024

01 жовтня 2021 року, в рамках співпраці з Кременецьким академічним ліцеєм імені Уласа Самчука доцентом кафедри інформатики та методики її навчання канд. пед. наук Карабін О.Й. була проведена профорієнтаційна онлайн зустріч із майбутнім абітурієнтам.

Карабін  О. Й. детально ознайомила здобувачів освіти з умовами вступу в ТНПУ імені Володимира Гнатюка на освітньо-професійні програмами «Середня освіта. Інформатика», «Інженерія ігрових проєктів», «Digital-аналітика», розповіла одинадцятикласникам про особливості освітнього процесу на фізико-математичному факультеті, акцентувала увагу на переваги та особливості дуальної форми здобуття професійної освіти.

Викладач у розгорнутій формі ознайомила майбутніх абітурієнтів із програмою подвійного диплому з Вищою лінгвістичною школою в м. Ченстохові (Польща).

Велика подяка директору Кременецького академічного ліцею імені Уласа Самчука Аврамишину Анатолію Миколайовичу, заступнику директора з навчальної роботи Омельчуку Андрію Івановичу, заступник директора з навчальної (методичної) роботи Трачук Вірі Миколаївні за освітній майданчик і позитивну атмосферу онлайн зустрічі!

У добрий час та на звершення наукових здобутків! 

Ми найкращі, а Ви з нами!

 Профорieнтацiйна зустрiч iз здобувачами освiти Кременецького академiчного лiцею iменi Уласа Самчука

 Профорiєнтацiйна промова доцента кафедри iнформатики та методики ii навчання Карабiн О.Й.

 

Учнi Кременецького академiчного лiцею iменi Уласа Самчука

Доцент О. Й. Карабін