Студенти ТНПУ провели семінар-тренінг із цифровізації

26 квітня 2024

17 листопада 2021 року, в контексті концепції Нової української школи, к. п. н, доц. кафедри інформатики та методики її навчання Карабін Оксана Йосифівна в рамках вивчення навчальної дисципліни «Сучасні інформаційні технології» провела разом з студентами факультету педагогіки та психології ПО-11, ДО-11, ДО-12 семінар-тренінг із цифровізації.

Студенти спеціальностей «Початкова освіта», «Дошкільна освіта

Метою заходу було залучення студентів спеціальностей «Початкова освіта», «Дошкільна освіта» до удосконалення цифрових рішень освітнього процесу, розвитку цифрової компетентності, цифровізації наукових досліджень здобувачів вищої освіти та діджиталізації їх індивідуальної освітньої траєкторії.

Учасники тренінгу продемонстрували проєкти із цифровізації освітньої діяльності майбутніх педагогів, відповідно до реалізації освітньо-професійних програм на досягнення запланованих програмних результатів навчання.

 

Представлення проєкту студентами факультету педагогіки та психології 

Поділилися професійним досвідом використання цифрових технологій в освітньому процесі, також, заступник декана факультету педагогіки та психології к. п. н., доц. Писарчук Оксана Тарасівна та завідувач кафедри педагогіки і методики початкової та дошкільної освіти, д. п. н., проф. Янкович Олександра Іванівна.

На завершення заходу першокурсники продемонстрували сертифікати із студії онлайн-освіти Educational Era з курсу «Онлайн-курс для вчителів початкової освіти» та онлайн-платформи «Дія. Цифрова освіта» з курсу «Цифрові навички для вчителів».

Сертифікати з курсу «Цифрові навички для вчителів».

Демонстрації сертифікатів з курсу «Онлайн-курс для вчителів початкової освіти» 

Координатор проєктів доц. Карабін О.Й.

У добрий час та на звершення нових здобутків! Ми найкращі, а Ви з нами?

Доц. Карабін О. Й.