Результати змагань з Counter Strike

05 травня 2024

 

мал    Нарешті фізматівці дочекались довгоочікуваних змагань з Counter Strike, які проводяться вже вдруге в честь святкування "Тиждня кафедри Інформатики". Сьогодні до пізнього вечора учасники бігали по віртуальних коридорах . У запеклих боях взяли участь 8 команд гравців, також за грою учасників спостерігало багато глядачів. Під загрозою смерті було розміновано десятки бомб закладених терористами, врятовано не одного мирного жителя віртуального світу.

    Якість гри усіх учасників була на висоті. Вражала велика кількість насичених адреналіном, цікавих моментів. Змагання було дуже цікавим і важким для кожної команди, так як майже всі грали на рівні. Хотілось би відзначити команду викладачів InFor, які потративши всі кошти на зброю і набої все ж таки зуміли довести молодшим учасникам що "Є ще порох в порохівницях".


 Спочатку методом жеребкування команди були розділені на дві групи. Отож результати групового турніру:

Група 1 Кількість очків
1. Smoorfs 3
2. I.M.B.A. 2
3. Legion 1
4. Extrimals 0
Група 2 Кількість очків
1. Crazy Bullet 3
2. heuristique 2
3. InFor 1
4. XXX 0

   За результатими групового турніру перше і друге призові місця між собою розіграли команди Smoorfs і Crazy Bullet . В результаті напруженої боротьби перемогу отримали команда Smoorfs(ПМ-24). Відповідно друге місце за командою Crazy Bullet(ПМ-34).

   Наступні 2 місця розіграли команди I.M.B.A.(ПМ-54, Ф-51, Ф-53) та heuristiqu(ПМ-14). Ветерани факультету зі всіх зусиль старались зачепитись за призову сходинку, але через брак тренувань і прогрес молодих учасників їм це не вдалось.

   Отож тепер про призові місця:

Команда
1. Smoorfs (ПМ-24)
2. Crazy Bullet (ПМ-34)
3. heuristique (ПМ-14)
4. I.M.B.A. (ПМ-54, Ф-51, М-53)

  Відео демо роликів буде розміщено протягом тижня на  Фізмат-медія. Фотографії шукайте в нас на сайті в фотогалереї також протягом тижня =). Дякуєм всім за участь і організацію. Було весело! До нових зустрічей у віртуальному світі.