Вибери тему ДФМ-31!!!

 День фізико-математичного факультету  цьогоріч відбудеться 26 квітня. Студенти фізмату — це одна сім'я... і кожен член цієї сім'ї має голос, який обов'язково враховується. А раз так, то ми пропонуємо спільними зусиллями вибрати тему для найважливішого свята для кожного з нас. На сайті фізмату проводиться голосування, за результатами якого і буде названо тематику свята. Клубом "Ляпас" було запропоновано три теми:

1. "ЄвроФізмат-2012".

Тема охоплює всі події, які тим чи іншим чином стосуються теми футбольного ЄВРО-2012. Це і футбол, і країни Європи, і туристи, і стадіони, і готелі і т.д.

2. "Як козаки фізмат підкоряли".

Всі ми добре пам'ятаємо старий добрий мультсеріал про козаків під назвою "Як козаки...", де козаки і футбол грали, і в хокей, і куліш варили, і українських дівчат з полону визволяли... а чому б козакам не спробувати власні сили на фізматі?!

3. "Назад у майбутнє".

Тема ніяк не стосується одноіменного фільму) Ця тема — це спроба показати славне минуле нашого факультету, його величне теперішнє і, сподіваюсь, грандіозне майбутнє.

Це, поки що, три чорнові теми. Але це не означає, що ми повинні обмежитись тільки даною тематикою. Всі хто має іншу думку, пишіть власні ідеї в коментарі до даної публікації, і вона буде додана до голосування.

Голосування буде тривати протягом двох тижнів до 17.02.2012 р.

Творимо історію найріднішого нам факультету разом!!!