День Факультету

    День Народження – це велике і важливе свято. Уже 29 разів поспіль наприкінці травня наш улюблений факультет зустрічає своє так зване «День Народження». Це свято ми проводимо всім факультетом. У цей день всі наші студенти звільняються з пар.

    До цього свята студенти готуються довго! Щороку День факультету проводиться за певним сценарієм на різну тематику.

    Нас приходять вітати колишні випускники фізико-математичного факультету,  в гості приїзджають наші колеги  з Кам’янця-Подільського.

    День факультету  починається збором біля фізматівського корпусу. Після привітань декана  всі дружньо вирушають на штурм головного корпусу ТНПУ імені Володимира Гнатюка.

     Святкування переноситься в актовий зал. Спочатку наш декан виступає з промовою і нагороджує грамотами студентів за особливі досягення в навчанні і спорті.

    Після цього святкування переходить до основної частини. Влаштовується конкурс між 1-4 курсами на кращий виступ,  вигравши в якому, можна отримати подарунок. По закінченню конкурсу відбувається виступ викладачів факультету і випускників.

    Урочиста частина на цьому закінчується. Далі студенти фотографуються з викладачами і вже самостійно вирішують, куди далі відправитися на святкування. Переважно всі йдуть в ліс на пікнік. Але і це ще не все, ввечері на всіх чекає святкова дискотека.